Bloemschikdemonstratie Linda Eising

Datum           : Donderdag 17 november 2022
Locatie          : De Eendracht, Poststraat 30, 9501 ER Stadskanaal
Tijd                 : van 19.30 - 22.00 uur (ontvangst v.a. 19.00 uur)
Entree           : leden € 5,00 (met ledenpas) en niet-leden € 7,50
Aanmelden  : graag van te voren via info(at)stadskanaal.groei.nl of via het aanmeldformulier.

Linda Eising is eigenaresse van Flora Projects in Hooghalen en docente Bloem, Groen & Styling bij Terra MBO. Vanuit haar prachtige bedrijfsruimte in de voormalige zuivelfabriek van Hooghalen verzorgt ze uiteenlopende werkzaamheden. Zo organiseert ze workshops, maakt ze bloemwerk voor zakelijke en particuliere klanten en is ze op diverse fronten betrokken bij nationale en internationale wedstrijden. Een creatieve duizendpoot dus!

Wat brengt haar bij ons?
Met haar gedrevenheid is Linda in staat vele mensen enthousiast te maken voor diverse aspecten binnen de bloemsierkunst. Linda werkt niet vanuit de standaard gedachte maar zal u inspireren middels zelfgemaakte ondergronden, zal u ideeën geven over hoe thuis de ondergronden weer te kunnen hergebruiken en ook zal ze uw aandacht trekken middels eenvoudige, herkenbare producten. Bovendien zal ze binnen de demonstratie haar docentschap tonen door uitleg te geven tijdens het maken van de arrangementen.
Meer informatie over Linda kunt u vinden op www.floraprojects.nl

Het belooft dus een inspirerende demonstratie te worden vol technische tips en leuke ideeën, waarmee u thuis of in cursusverband ook zelf aan de slag kunt. Van klassiek tot modern en van natuurlijk tot decoratief. Of u nu alleen liefhebber bent van plantaardig materiaal, beginner of gevorderd, iedereen zal geprikkeld worden.
Omdat de vraag vaak is: “Dit wil ik ook maken, maar waar koop ik al die materialen?” zal Linda tevens diverse materialen meenemen voor de verkoop.

De gemaakte bloemstukken worden na afloop verloot.
We hopen u te mogen begroeten!