10 goede redenen om lid te worden !

1. U krijgt het magazine Groei & Bloei erbij.
  2. Uw lidmaatschap is goedkoper dan wanneer u de magazines maandelijks los koopt.
  3. U krijgt korting op tuinartikelen en op de toegangsprijs van groene evenementen.
  4. U wordt automatisch lid van een lokale afdeling. Dat verplicht u tot niets, maar u kunt wel deelnemen aan allerlei leuke activiteiten, bloemschikken en ruilbeurzen.
  5. We organiseren excursies naar prachtige tuinen die alleen voor Groei & Bloei opengaan.
  6. U kunt deelnemen aan cursussen, workshops en lezingen op verschillende niveaus.
  7. U kunt uw hobby delen met andere tuinliefhebbers, hetzij persoonlijk, hetzij via internet.
  8. U krijgt een nieuwsbrief van uw lokale afdeling uit de buurt met allerlei wetenswaardigheden.
  9. U kunt gratis gebruik maken van de Groei & Bloei adviesdienst.
  10. U steunt een vereniging voor en door liefhebbers, zonder winstoogmerk, die zich inzet voor de belangen van hobbytuiniers.

Meer informatie over de afdeling Stadskanaal e.o. vindt u op deze website.
Met vragen kunt u altijd contact opnemen met ons secretariaat.

Overtuigd?
1.   Word dan nu lid... Zie de lopende ledenwerfactie op Opens external link in new windowwww.groei.nl of vraag een gratis proefnummer aan.
2.   Maak iemand anders lid of geef een abonnement cadeau.

herinrichting tuin achter
Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867