Stadskanaal

Cursus kruiden

Wat hebben zich veel mensen voor de kruidencursus van Annigje opgegeven! We konden er twee groepen van maken en fijn dat Elly Groen en Rika Staal hun huizen voor deze cursus openzetten om daar de vier cursusmiddagen te geven. Mijn dank hier nog voor dames. Elke keer werd er thee gezet met onkruiden uit een tuin of plekjes waar geen hondjes liepen, dus vier keer andere theeën met een ander smaakje. Er werden verschillende onderdelen behandeld o.a. keuken-, bad-, thee-, cosmetica- en reukkruiden.
Iedereen kreeg een naslagwerkje mee met een beknopt overzicht van de cursus. Het waren zeer geslaagde en ontspannen middagen. Annigje wilde graag speciale bomen en struiken hebben voor haar inzet. Els van de Elzenhof heeft meegenomen  tijdens de fair en die werden weer door Jacques die dag bij haar thuis afgeleverd.
Annigje vind het leuk om vaker planten te ruilen of weg te geven, haar telefoonnummer is 06-17302436. Ik hoop dat ze daarvoor in ruil veel stekjes en vaste planten kan krijgen van onze leden, ze heeft een wensenlijstje, even een belletje en je weet wat er nog ontbreekt in haar tuin.

Marjo