Stadskanaal

Aanmeldformulier cursus Moestuinieren 2023

Dit formulier s.v.p. gebruiken om u voor 19 april op te geven voor de Cursus Moestuinieren. Met dit aanmeldformulier is het zowel voor de Moestuinierencommissie als de penningmeester duidelijk wie zich opgegeven heeft.

De kosten voor de cursus met gebruik van een perceeltje van 15 m2 bedragen € 50,-. Dit bedrag is inclusief (biologische) zaden en koffie/thee. Voor deelnemers zonder gebruik van een perceeltje van 15 m2 zijn de kosten € 35,-.
Uw aanmelding is pas definitief wanneer de betaling door ons is ontvangen. Rekening NL69 RABO 0360 7075 72 t.n.v. K.M.P.T. Stadskanaal e.o.

Afmeldingen kunnen tot 19 april ook via dit aanmeldingsformulier. Uw afmelding kunt u dan bij ‘Vraag of opmerking’ vermelden. Uw betaling wordt dan teruggestort op uw rekening. Bij afmeldingen na 19 april wordt uw geld teruggestort minus de al door ons gemaakte kosten.

De aanmeldingen gaan naar volgorde van binnenkomst (wie het eerst komt, die het eerst maalt). Als er te veel inschrijvingen zijn, hanteren we een wachtlijst. Als de wachtlijst van toepassing is, wordt de deelnemersbijdrage teruggestort.