Tuinkringen 2022

Ieder jaar doen enthousiaste leden mee aan onze tuinkringen en ieder jaar is dat weer een succes. Nog nooit meegedaan? Geef je dan eens op. Je hoeft niet een grote of bijzonder mooie tuin te hebben, gezelligheid staat voorop. In groepjes van ongeveer 10 personen gaan we verschillende tuinen bezoeken. Dit kunnen de tuinen van de deelnemers aan de tuinkring zijn, maar ook mooie of bijzondere tuinen in de omgeving kunnen worden bezocht. Het programma wordt per groep in overleg samengesteld. De begeleiding van de groep is in handen van één van onze leden.  De bedoeling is, om eind mei te starten. De kosten zijn € 10,00 per persoon. Na aanmelding krijg je bericht in welke groep je bent ingedeeld en wanneer deze groep van start gaat.

De groepen zijn meestal op dinsdag en woensdag.

Opgeven voor 20 april
Joke Heijes doet dit jaar de indeling van de tuinkringen. Nadeel is, dat zij 13 mei al op vakantie gaat. Om de indeling rond te kunnen maken moeten de aanmeldingen wel tijdig bij haar zijn. Daarom opgeven voor 20 april.
Bij voorkeur via het aanmeldingsformulier op deze site:
Het kan ook per e-mail: heijes@home.nl (niet met y). Vermeld dan wel je naam en voornaam, adres en telefoonnummer. Kom je met z’n tweeën? Geef dan ook beide namen op!

Wil je eens per week of eens per 14 dagen, dan kun je dit als voorkeur opgeven. En geef door op welke dag je niet kunt!