Stadskanaal

Tuinkringen 2023

Wegens succes geprolongeerd! Ook dit jaar kun je weer meedoen aan onze gezellige tuinkringen. Je hoeft geen grote of bijzonder mooie tuin te hebben. Het belangrijkste is, om samen met anderen van tuinen en elkaars gezelschap te genieten. In groepjes van ongeveer 10 personen gaan we verschillende tuinen bezoeken. Dit zijn meest de tuinen van de deelnemers aan de tuinkring, maar ook mooie of bijzondere tuinen in de omgeving kunnen worden bezocht. Het programma wordt per groep in overleg samengesteld. De begeleiding van de groep is in handen van één van onze leden.  De bedoeling is, om eind mei te starten. Meestal beginnen we de avond met koffie en wat lekkers erbij, waarna we uitgebreid de tuin doorgaan. Het is leuk als de gastvrouw/gastheer wat bijzonderheden over de tuin kan vertellen, maar dat is niet per se noodzakelijk.  Al naar gelang de stemming wordt er vaak nog gezellig nagezeten.
Deelname is gratis, maar als er tuinen worden bezocht waarvoor betaald moet worden moet je dat wel zelf betalen. Na aanmelding krijg je bericht in welke groep je bent ingedeeld en wanneer deze groep van start gaat.

Op welke avond
Voorgaande jaren waren de groepen meest op dinsdag. Vorig jaar was er 1 groep op maandag. Dit jaar willen we proberen om meer keuzes te geven in de avonden, maandag, dinsdag of woensdag. Daarom vragen we je om, als je je opgeeft, aan te geven op welke avond je het liefst wilt. En als er een avond is dat je beslist niet kunt, geef dat dan ook in ieder geval door. Wil je eens per week of eens per 14 dagen, dan kun je dit als voorkeur opgeven. Ik kan geen garantie geven dat je ingedeeld wordt op je voorkeursavond, maar je wordt in ieder geval niet ingedeeld op een avond dat je niet kunt.

Feestelijke afsluiting
Als feestelijke afsluiting wordt er voor alle groepen bij een Groei&Bloei-lid in de tuin op een vrijdag begin september een gezellige avond gehouden, met een hapje en een drankje. Ook de kosten hiervan worden door de penningmeester betaald. We weten nu nog niet wie zijn/haar tuin daarvoor beschikbaar stelt, maar deze avond wil je beslist niet missen!

Opgeven voor 1 mei, liefst via de website
Om de indeling rond te kunnen maken is het voor mij fijn als ik de aanmeldingen op tijd heb. Daarom vraag ik je om je voor 1 mei op te geven.
Bij voorkeur via het formulier op de website via de knop links.
Het kan ook per e-mail: heijes@home.nl. Vermeld wel je naam en voornaam, adres en telefoonnummer. Liefst je mobiele nummer. Kom je met z’n tweeën? Geef dan van jullie allebei de naam op!

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je telefonisch contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer is 06 142 703 29.

Joke Heijes