Stadskanaal

Tuinkringen 2024

Ook dit jaar kun je weer meedoen aan onze gezellige tuinkringen. Je hoeft geen grote of bijzonder mooie tuin te hebben. Het belangrijkste is, om samen met anderen van tuinen en elkaars gezelschap te genieten. In groepjes van ongeveer 10 personen gaan we verschillende tuinen bezoeken. Dit zijn meest de tuinen van de deelnemers aan de tuinkring, maar ook mooie of bijzondere tuinen in de omgeving kunnen worden bezocht. Het programma wordt per groep in overleg samengesteld. De begeleiding van de groep is in handen van één van onze leden. De bedoeling is, om eind mei te starten. Meestal beginnen we de avond met koffie en wat lekkers erbij, waarna we uitgebreid de tuin doorgaan. Het is leuk als de gastvrouw/gastheer wat bijzonderheden over de tuin kan vertellen, maar dat is niet per se noodzakelijk. Al naar gelang de stemming wordt er vaak nog gezellig nagezeten.
Deelname is gratis, maar als er tuinen worden bezocht waarvoor betaald moet worden, moet je dat wel zelf betalen. Na aanmelding krijg je bericht in welke groep je bent ingedeeld en wanneer deze groep van start gaat.

Op welke avond
De groepen worden op maandag en dinsdagavond georganiseerd. Geef bij je aanmelding door welke avond je het liefst wilt. Het kan zijn dat je op een andere avond wordt ingedeeld dan je voorkeursavond. Geef het daarom ook door als je op een van deze avonden niet kunt. De groep zal in onderling overleg de frequentie van de tuinbezoeken bepalen.

Feestelijke afsluiting
Als feestelijke afsluiting wordt er voor alle groepen bij een Groei&Bloei-lid in de tuin op de eerste vrijdag in september een gezellige avond gehouden, met een hapje en een drankje. Ook de kosten hiervan worden door de penningmeester betaald. Deze gezellige avond wil je beslist niet missen!

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je telefonisch contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer is 06 142 703 29.

Joke Heijes