Stadskanaal

Welkom bij Groei & Bloei
Stadskanaal

Uitgelicht

Kerstworkshop 14-12-2020

Het leuke is dan altijd weer dat iedereen met min of meer dezelfde ingrediënten tot een ander eindresultaat komt. Het is net...

Meer

Plantenruilbeurs 03-10-2020

De eerste activiteit in het nieuwe seizoen was de najaarsplantenruilbeurs. Circa 15 tuinliefhebbers waren aanwezig om anderen...

Meer

Herfststukjes kinderen 14-10-2020

De kinderen van de basisscholen hebben in de bibliotheek een zeer leuk herfststukje gemaakt onder leiding van Marjo van Eck.

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Stadskanaal

Alle activiteiten van Groei & Bloei Stadskanaal zijn voorlopig afgezegd. Onze laatste activiteit de Kerstworkshop is maandagavond nog net doorgegaan met slechts 6 personen om voldoende afstand te kunnen houden. Zie de foto's.
De lockdown is met 3 weken verlengd en daardoor kunnen er geen activiteiten plaatsvinden. De jaarvergadering op 27 januari 2021 wordt verschoven en de lezing van Geert de Vries over Vogels in de Winter komt te vervallen.
Het bloemschikken in februari gaat ook niet door.


Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres! 
De afdeling Stadskanaal is actief sinds 1972 en telt ongeveer 200 leden. Onze afdeling organiseert lezingen, ruilbeurzen, bloemschikcursussen, workshops, evenementen, tuinbezoek en excursies. 
Vijf maal per jaar krijgen de leden een Nieuwsbrief toegezonden, waarin wordt ingegaan op deze activiteiten. 
In oktober beginnen we met ons jaarprogramma 2020-2021, wat weer een gevarieerd en aantrekkelijk programma is. Dit Jaarprogramma  is te downloaden onder de knop <ACTIVITEITEN>.

Enquête 
Onder onze leden houden we een korte enquête die via Internet ingevuld kan worden. Door <HIER> te klikken komt u op de pagina met de enquête.  

Nieuwsbrieven
Onder de knop <NIEUWS> kunt u de Nieuwsbrieven van de afgelopen 2 jaren downloaden.

 

 

 

.

Tuinlog

16 Jan

Anneke Duyvesteijn

Wonder der Natuur / Blik op de Tuin, week 1/2021

16 Jan

Anneke Duyvesteijn

Mijn Winter Darling - Blik op de Tuin no. 988,...

Meer

Agenda

27 jan

Jaarvergadering wordt verschoven zie Nieuwsbrief...

Aanvang 19.30 uur Na de jaarvergadering vullen...

27 jan

Lezing: Vogels in de winter door Geert de Vries...

Door de verlenging van de lock down komt de lezing...

Meer